Don't cool off, I like your warmth

29.11.2016 kl. 13:13

Det är lustigt hur en kan förknippa viss musik med en viss årstid. Ett evigt vinteralbum för mig är Merriweather Post Pavillion, enkom för att det publicerades i smällkalla januari 2009.

Med Summertime Clothes i högtalarna kröp jag under ett kallt täcke och konstaterade att även om det inte alltid känns så, har livet gått enormt mycket framåt. 2009 var jag inte ens abiturient och nu ska jag få min pro gradu färdig. 2009 var jag 18 år och kände som bara en 18 åring kan känna. Nu är jag snart 26 och känner än en gång för mycket.

Ironiskt att en låt som heter Summertime Clothes för mig tillbaka till vintern. Till vinter då jag drömmer om varma axlar och solbrända näsor och svett i pannan.

My bones have to move and my skin's gotta breathe
You pick up the phone and I'm so relieved