Ingen älskar mig och ingen bryr sig och jag älskar ingen och jag borde inte bry mig men här sitter jag och är onödig jag borde bort.

24.11.2016 kl. 10:17

juli 2016

Jag stirrar in i väggen och ser bara vitt och hör allas röster men uppfattar inte vad de säger inte för att jag bryr mig och inte för att de bryr sig. Jag yttrar några ord och det som kommer ur mig är så totalt jävla onödigt precis som jag och jag borde sluta andas för att inte ta plats men ändå gör jag det hemsk person som jag är. Ingen älskar mig och ingen bryr sig och jag älskar ingen och jag borde inte bry mig men här sitter jag och är onödig jag borde bort.

Varför går du hem? Föratt. och så går jag hem medan de andra halsar den sista ölen och hoppar på bussen och är glada och lyckliga och jag håller för tårarna och vänder mig snabbt bort och går raskt ner för backen och bussen åker förbi och jag undrar om dom tittar på mig och funderar varför jag går där ensam. Men någonstans vid en korsning måste jag stanna för jag ser inget mer och jag torkar tårarna och jag ser igen men usch vad jag ser igen och folk ser kanske mig och jag skärper mig känslorna dom ska bort.

Under den sista biten går jag sönder och kom jag med hissen eller trapporna det minns jag inte men jag låser upp dörren och slänger nycklarna på golvet och jag kommer efter. Jag skrapar bort ångesten och den tycks sitta nånstans under huden men inte djupt eftersom det hjälper att skrapa men inte så det kommer blod för fy blod det ska inte rinna. Jag whatsappar en kompis i bussen och säger att jag har en panikattack och varför märkte du inget varför sade ingen att allt blir bra utan alla ignorerade mig och jag får ett svar

:(

Och det kolonet och den parentesen får mig att villa spy men jag klär snabbt av mig och kryper under täcket och ska aldrig igen stiga upp.

Kommentarer (2)
vet int om du har talat om de tidigare, eller om jag t.o.m. har frågat tidigare, men har du tänkt på att tala me nån? nån som kanske bättre än jag (o int via internet) förklarar vaffö du int ska sluta andas. plus rekommenderar att juba med dina frendin face to face. me tekstarin blir det så lätt missförstånd
bringthenoise25.11.16 kl. 12:38
Tack för din kommentar! Det här är alltså gamla tankar som jag fick för mig att lägga upp. Saker och ting ser mycket klarare ut nu.
25.11.16 15:06
Känner igen mig i vad du skriver. Hoppas det är bättre nu för det blir det alltid. Om inte imorgon så om ett år eller fem.
Prata med någon professionell! Vårt psykvårdsystem är väldigt dåligt men kräv att få hjälp trots att det kanske känns svårt. Du är inte ensam!
Ida26.11.16 kl. 11:10
Ja, har märkt att det blivit mycket bättre även om det vissa tider har varit svårt att tro det. Saken och ting börjar vara under kontroll. Tack för omtanken!
28.11.16 13:08