Ärliga listan

27.02.2016 kl. 21:38

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR? Just.

TRE SAKER DU AVSKYR (förutom uppenbara saker då så som våld, orättvisor, krig, rasism, terrorism etc ni fattar) Människor som betalar med cash i bussen men som går först in, så att alla andra måste vänta. Skrikande barn. Regeringen.

HUR VAR DU I SKOLAN? Ganska duktig, fast jag levde i en värld där “jag inte kan någonting och jag kommer bli underkänd i allting”. Jag var lite av en duktig flicka i högstadiet, men i gymnasiet började jag lite varva ner.

VAD BLIR DU STRESSAD AV? Allt?

TRE SAKER DU ÄLSKAR: Min kanin. Sova. Då luftfuktigheten och vinden är rätt och dofterna från Meira på Sturegatan glider ner till Arabiastranden.


[x]

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG? Vet faktiskt inte, på basis kommentarer jag fått tror jag det är en sarkastisk, vettig och lite söndrig person.

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV? Som en väldigt utåtvänd inåtvänd stressad och söndrig person. Har inga problem att berätta vissa saker som kan uppfattas som jobbiga, men samtidigt berättar jag aldrig allt.  

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM: Allt.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST? Aldrig. Har aldrig känt mig vacker. Kanske senast i lågstadiet?

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT? Min väldigt konstiga dröm.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER? Mitt liv och min mentala hälsa.


[x]

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR: Vuxenlivet. Att flippa totalt (tack Louis Therouxs dokumentär om psykiska sjukhus för fångar). Krig.

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ: Typ barnträdgårdslärare. Hatar barn.

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ: Kanske någonslags koordinator eller producent för olika projekt, men samtidigt nog inom/med kommunikation, så en kombination av dessa.

Kommentarer (1)
bodde förr i vallila och dofterna från meira var överlägset det bästa 'bout that
Bringthenoise01.03.16 kl. 20:56
Vallgård är nog en av mina favoritstadsdelar!
06.03.16 18:36