Det känns bra ...

Kör hård kuntopiiri och efteråt är jag så slut att jag ligger på golvet och låter svetten torka på min hud. Känner hur hårbottnen kliar och det känns bra. Handleden värker fortfarande men det känns bra. Lyssnar på deppig musik medan solen skiner ute och det känns bra.

Fast egentligen känns det inte alls bra. Men en kan ju alltid försöka intala sig själv.

 

03.08.2015 kl. 22:42

Ei märillä stideillä sytytetä paloo

Måste sluta lyssna på Paper T för mitt egna välmåendes skull typ. Men vad gör en när årets, om inte årtiondets bästa album, råkade publiceras när jag behövt det som mest?

 

(Dessutom är det så terapeutiskt att göra collage av sånglyrik.)

01.08.2015 kl. 00:10

Vin & post-punk

Pullo halpaa punaviinii ja post-punkkii

Niil me kostuttii

Livet var lättare då. Vi trodde vi var de coolaste och hade eget disco i dina föräldrars källare och dansade tryckare till Hellhole Ratrace och de nyaste hipsterlåtarna och lekte fjortisar på Onnela och skrattade till alla. Då var vi bäst.

Sedan förstörde min hjärna allt jag försökt bygga upp och jag tyckte inte alls vi var bäst utan sämst och lämnade dig så att du inte behöver inse hur jävla sönder jag var och skulle bli.

Ge mig 2012 tillbaka.

31.07.2015 kl. 12:00

Mitt liv luktar bandage

All ångest slutade i en senskideinflammation (googlade just eftersom jag faktiskt aldrig hört det svenska ordet) och sjukledigt. Inte bra om en har för mycket att tänka på. Min handled värker och mina fingrar är svullna.

Har inte kunnat diska, tvätta håret, sminka eller städa. Bor i en svinstia för tillfället, och det förbättrar ju humöret. Att hänga upp byket var mission impossible.

Jag luktar Voltaren gel och bandage. Lärde mig att jag inte skulle få äta ibuprofen på grund av viss medicinering. Nu är jag säker på att jag dör i magsår.

 

30.07.2015 kl. 18:35

Saanks mä verhoutua valheisiin, eiku

Patetiskt, men jag ba Paperi T förstår hur det känns och lyssnar på &Hendricks och skriker ONNEE KIVA KUULLA ET SULLA KAIKKI ON JEES, OONKOHAN ALAMAIS VAI KAIKKI MUUT KORKEEL för fullt lite så där maniskt och slutar bry mig för en stund, men bara för en stund. Sedan blir allt jobbigt igen och jag inser att jag inte har mjölk till kaffet.

27.07.2015 kl. 21:25

Sakta men säkert

Sakta men säkert blir det kanske bättre, även om nära personer gjort mitt liv till ett helvete senaste veckan. En vinflaska och jag hatar inte mig själv längre. Undviker ändå speglar.

Får uppmärksamhet för min söndriga handled. Skrattar bort orsaken men på riktigt är ju ångestladdad och arg work-out inte bra. Väntar på att kroppen ska ge upp och berätta att min livstil inte är bra för varken kropp eller själ. Vet inte om jag kommer ur svackan den här gången, men måste tro på det. Jag har ju gjort det redan ett par gånger.

Trodde jag betydde något men han som sårade mig betyder tydligen mer. Får ångest över att jag mår bra för att någon annan mår dåligt. Allt är så absurt just nu.

Livet alltså. Så skumt.

Tove Lo på högsta volym.

I get home, I got the munchies
Binge on all my Twinkies
Throw up in the tub
Then I go to sleep
And I drank up all my money
Dazed and kinda lonely

 

26.07.2015 kl. 14:28

Självförtroende

Kan jag tala om ett lågt självförtroende när mitt självförtroende inte ens existerar?
23.07.2015 kl. 21:28

Fries before guys

22.07.2015 kl. 13:39

Jämföra

Det som jag måste lära mig är att sluta jämföra mig med alla.

Jag kan inte sluta tänka på hur killen som värmde mig om nätterna värmer min vän nu och hur han bara tänker hur mycket bättre hon är på alla sätt och hur han någonsin ens kunnat röra i mig för jag är så äcklig och hemsk och ful.

 

 

20.07.2015 kl. 11:40

Uppgrade

Vinet tas fram då en får se att förra sommarens kille har uppgraderat till en enormt vacker tjej.

Jag är inte svartsjuk. Vi skulle aldrig aldrig passa ihop. Men känslan gnagar ändå.

Eller visst är jag svartsjuk. Jag är svartsjuk på alla som är lyckliga.

18.07.2015 kl. 18:35

Lördag

18.07.2015 kl. 17:30

Dom målar vit färg på svarta duvor

Den perfekta outfiten för att trotsa patriarkatet och fascismen.

[a] [b] [c] [d] [x]

Och jag hoppas att jag får se att rasisterna försvann
Och att fascisterna försvann
För hjärtat sitter här till vänster
Så tänk efter vilken sida ni vill skall leda detta land

[x]

(Omg mitt första klädcollage. Måste ta till lite deep politik för att inte ska bli allt för bra stämning.)

16.07.2015 kl. 13:15

Staying in my play pretend

Och basen på den nivån så glasen på diskbänken skakar.

15.07.2015 kl. 19:46

Kallt

Det är juli och jag fryser om fötterna och saknar yllesockor och en varm famn.

Vill fira de ändlösa dagarna men istället faller jag i säng klockan 23 medan jag hör glädje och skratt på gatan utanför och vaknar klockan sju när vissa faller hem från efterfester.

Som tur har jag tusentals små orsaker att inte skita i allt och kanske ett nytt puder piggar upp mig eftersom det enda jag lever för nu är veckosluten. Då kan en efter en vinflaska intala sig själv att det är sommar och att tunna strumpbyxor är ett bra val.

Så på en lördag, ja då vet du var du hittar mig...


 

14.07.2015 kl. 15:23